preCizi3
Posts : 83 Join date : 03/08/2012 Age : 38 Location : Bucuresti
| Subiect: Valabil pentru toti playerii !!!! Vin Sept 14, 2012 12:45 am | |
| Voi incerca sa fac ceva ce imi doresc de mult timp in legatura cu counter-ul strike asta.. Nu stiu daca o sa tina sau daca va tine cat va dura.As vrea saptamana de saptamana mai exact sambata sau duminica sa aranjez cateva mixuri in care toti sa avem ceva de castigat(nu e vb de bere marcos)...Pentru noi,pentru a mai invata cate ceva despre jocul asta ca multa lume este incepatoare sau nu au mai jucat de ceva timp.Vreau ca cei interesanti sa anunte printr-un simplu replay ca sunt de accord,fie steam fie non-steam...Daca tot ne impuscam zi de zi vreau ca sambata si duminica sa incercam sa jucam in alte conditii..va fi nevoie de 10 playeri,se vor juca 5 harti,sa vb cu marcos sa ma ajute cu parola si cred ca o sa fie interesant..Ce spuneti ?Eu mai mereu joc mixuri,e mult mai interesant mai ales cand ramai singur din echipa ta si trebuie sa te concentrezi sa castigi runda. >Mai exact,totul depinde de noi,de cat de mult ne straduim..O sa fie frumos,majoritatea ne cunoastem,ne vom face prieteni noi si in curand poate reusim sa punem mana pe un server de war,special pentru mixuri..Eu zic ca este o idee buna,acum sa vedem cum va iesii.. Va astept parerile tuturor,avem timp destul,daca merge treaba de saptamana viitoare vreau sa ne jucam mai cu spor Aveti grija la coade,ca sunt cu ochiul stang pe voi,dreptul e atent la Izzy.. HAVE FUN !!! | |
|
sensat10NNN
| |
preCizi3
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Vin Sept 14, 2012 2:40 am | |
| | |
|
MissyG.
Posts : 26 Join date : 09/09/2012 Age : 27 Location : Bucuresti
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Vin Sept 14, 2012 6:12 am | |
| E o idee buna, dar 5 harti cred ca e prea mult | |
|
sensat10NNN
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Vin Sept 14, 2012 7:01 am | |
| Unde sa fug ma? Doar dupa tine sa-ti dau lama ca altfel n-am unde sa fug | |
|
^mArCoS^ Admin
Posts : 173 Join date : 03/08/2012 Age : 38 Location : bucuresti
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Vin Sept 14, 2012 1:10 pm | |
| 1: e o idee buna 2: deskid eu serverul de war conectare pe ip+parola 3: vezi unde fuge okiul ala ca te crap si te ia toti dracii P.S!!!!!!!! ::::: izzy e a mea si doar a mea ce draq nu pricepi? vrei sa dau u mine in tine sa te calmezi? | |
|
preCizi3
| |
Izzy
Posts : 144 Join date : 04/08/2012 Age : 30 Location : Bucuresti
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Sam Sept 15, 2012 2:34 am | |
| Da, e tare ideea. Eu ma bag Sper doar sa am timp ) Acum ceva timp jucam doar mixuri | |
|
^mArCoS^ Admin
Posts : 173 Join date : 03/08/2012 Age : 38 Location : bucuresti
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! Sam Sept 15, 2012 4:30 am | |
| ok eu pregatesc serverul va anunt cand e gata | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Valabil pentru toti playerii !!!! | |
| |
|